Beachvelden, Evenementen

Volley2Beach geopend!

Hard werken beloond!

Het was even spannend of de streefdatum gehaald zou worden, maar het is gelukt! Op zaterdag 1 mei werden de nieuwe velden geopend door burgemeester Pieter van der Stadt, Stefan van der Voorn van Rijkswaterstaat (A16 De Groene Boog) en voorzitter van Volley2b Marc Bloemhard.

Met hard werken door vele vrijwilligers, is het gelukt om fase 1 van de nieuwbouw van Volley2Beach op tijd af te krijgen. De jeugd van de CMV hadden de eer om even aan de burgemeester voor te doen hoe ze de opening moesten doen met een service. Gelukkig heeft de burgemeester vroeger gevolleybald, dus dat ging hem best goed af. Met een mooie service door de drie heren, werden de velden officieel geopend.

Nu is het hard werken om de volgende fase af te krijgen, waarbij er gras wordt gezaaid en de grond rondom de velden netjes wordt gemaakt. Uiteindelijk moeten er ook kleedkamers komen en een klein paviljoen om na afloop van een training, of wedstrijd gezellig een drankje te kunnen nuttigen.

De A16 Rotterdam levert het zand voor de nieuwe beachvolleybalvelden van volleybalvereniging Volley2b in Lansingerland. De aanleg van de A16 Rotterdam gaat gepaard met hinder voor de omgeving. Daarom willen we als goede buur iets terugdoen voor de omgeving. ‘Het ondersteunen van dit soort maatschappelijke initiatieven vinden wij daarom belangrijk’ vertelt Stefan van der Voorn, plaatsvervangend projectdirecteur A16 Rotterdam vanuit Rijkswaterstaat.

Lees meer op: https://www.a16rotterdam.nl/nieuws_/1949555.aspx

De veldsponsors zijn:

  • Westpoint Beheer
  • PWC
  • Fundament Advies