Toernooidata JBC Volley2Beach 2022:

11, 18 en 25 juni 2022

JBC Clustertoernooi i.s.m. Move4U en Beach Club Rotterdam.

Zaterdag, zondag 16/17 juli Categorieën Mix <13, J/M <15, J/M <17, J/M <19

Houd onze agenda in de gaten!

Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de jeugd! Vanaf juni heb jij de mogelijkheid om samen met jouw beachmaatje in jouw regio te schitteren in het zand. Ga jij de uitdaging met leeftijdsgenoten?

Volley2Beach is een trotse organisator van het Junior Beach Circuit. Begonnen op onze eerste velden, welke vanaf het begin een groot succes waren en een sterk deelnemersveld voor spetterende rally’s zorgde.

Elk jaar organiseren wij minimaal één JBC toernooi, afhankelijk van indelingen mogelijk twee toernooien. Met vier ruim opgezetten beachvelden, speciaal Nevobo gekeurd beachzand en veel gezelligheid, zijn onze toernooien iets om het hele jaar naar uit te kijken.

De prijsuitreiking op de nieuwe velden van Volley2beach.

Bergschenhoek – Zaterdag 26 juni 2021 was de nieuwe beachlocatie van Volley2b het decor van het Junior Beach Circuit onder 13 (mix) en onder 15 (jongens- en meisjesteams). Het Junior Beach Circuit is dé beachvolleybalcompetitie voor de jeugd. Leeftijdsgenoten gaan de strijd met elkaar aan, door het gehele land, zo ook in Bergschenhoek. Twintig teams deden mee en dit leverde spannende wedstrijden op.

De prijzen werden mogelijk gemaakt door:
Jumbo Veltrop
Bon Chef Bergschenhoek
Primera Bergschenhoek
Drogisterij de Reiger
Alexanderhoeve Bergschenhoek
Ijswinckel Bergschenhoek
Kwalitaria Bergschenhoek
Restaurant de Beren

Volley2B is trots dat dit toernooi mogelijk gemaakt is door deze lokale sponsors. Het was een geslaagde dag voor de deelnemers en de ouders die eindelijk weer eens wedstrijden van hun kinderen konden bezoeken.

LINK naar deelnemersveld en uitslag.

Volley2Beach
Sporthoekpad (TBA)
2661 AH Bergschenhoek

Info en contact: info@volley2beach.nl

Voorwaarden Volley2Beach

Volley2Beach is onderdeel van Volley2b