Welkom bij Volley2Beach

Volley2Beach is onderdeel van volleybalvereniging Volley2b.

Wij zijn een veelzijdige vereniging met leden uit Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en omgeving. Gezelligheid en prestaties gaan bij ons hand in hand. Wij hebben trainings- en wedstrijdgroepen voor alle leeftijden en niveaus. Onze senioren afdeling bestaat uit meerdere herenteams en damesteams. Naast een enthousiaste recreantenafdeling hebben we tevens een startersgroep voor diegenen die willen leren volleyballen of meer van het spel willen begrijpen. Onze Jeugdafdeling bestaat uit jongens- en meisjesteams en de CMV leden van 7-12 jaar spelen en trainen ook in gemengde teams.
Daarnaast hebben we een volleybal speeltuin voor kinderen van 4-7 jaar.

Kijk voor meer informatie over Volley2b op volley2b.nl

Vragen over Volley2Beach? Mail ons dan! info@volley2beach.nl

 

Partner van Volley2Beach

Per mei 2021 zal Volley2b een nieuwe locatie hebben in Lansingerland om te kunnen beachvolleyballen. Een mooie locatie, met nieuwe mogelijkheden en nieuwe kansen voor volleyballers, maar ook zeker voor (potentiële) partners van de club! Hoewel sponsoring een veel gebruikte term is in de sportwereld, hebben we ervaren dat een ‘samenwerking met partners’ een veel betere omschrijving is van wat we nu al doen in de zaal. Wat bedoelen we daarmee?
 
Een samenwerking bestaat uit geven en krijgen. We proberen met onze insteek partners en bedrijven dus ook echt iets te bieden, zoals goede exposure via social media, aandacht in de krant, zichtbaarheid in de zaal middels banners en logo’s op kleding. Maar we vragen van partners ook of ze acties kunnen doen richting leden. Zo bood onze partner Hyundai Van der Wel een onderhoudsbeurt aan uw auto aan, heeft Health center een speciaal abonnement voor onze leden en is Jumbo Veltrop eigenlijk altijd actief met acties voor de leden, zoals een stickerboek en acties. We vinden het belangrijk dat u als partner zich gewaardeerd voelt bij ons en dat u echt de aandacht krijgt onder leden. 
 
De nieuwe beachlocatie biedt nieuwe kansen. Denk eens aan dat u kunt komen volleyballen bij ons met collega’s, we een leuk bedrijventoernooi kunnen organiseren en dat u een clinic kunt krijgen met een BBQ voor uw personeel! Daarnaast is er ruime exposure kans, zoals reclameborden en beachflags. ZO kunt u uw bedrijf op de kaart zetten in dit sportieve gebied van Lansingerland en kunt u tegelijk uw steentje bijdragen aan de volleybalsport bij Volley2b. 
 
Heeft u interesse en spreekt dit stuk u aan? Dan gaan we graag in gesprek met u over wat u voor ogen hebt met een samenwerking. We komen vast tot een mooie overeenkomst. Neem contact op via sponsoring@volley2b.nl, of bel 06- 4213 6213 voor Wouter van Dijk. We zien uit naar uw initiatief!
 

Bestuur

Dagelijks Bestuur

Voorzitter: Marc Bloemhard – voorzitter@volley2b.nl

Secretaris: Jeanine Luijt – secretaris@volley2b.nl

Penningmeester: Tim Eding – penningmeester@volley2b.nl

mailadres bestuur: bestuur@volley2b.nl

 

Andere Bestuursleden:

P&R en Sponsoring: Wouter van Dijk – sponsoring@volley2b.nl

Technisch Coördinator: Sander Buningh – tc@volley2b.nl

Volley2Beach
Sporthoekpad (TBA)
2661 AH Bergschenhoek

Info en contact: info@volley2beach.nl

Klik HIER voor onze algemene voorwaarden.

[instagram-feed]

Volley2Beach is onderdeel van Volley2B